MUGİAD YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

MUGİAD YENİ BAŞKANINI SEÇTİ
Muğla Genç İşadamları Derneği'nin (MUGİAD) 14. Olağan Genel Kurulu MUTSO Meclis Salonu’nda yapıldı. Tek adayla gidilen oylamada MUGİAD Başkanı Tufan Çay seçildi.Beritan YücelMuğla Genç İşadamları Derneği'nin (MUGİAD)...

Muğla Genç İşadamları Derneği'nin (MUGİAD) 14. Olağan Genel Kurulu MUTSO Meclis Salonu’nda yapıldı. Tek adayla gidilen oylamada MUGİAD Başkanı Tufan Çay seçildi.

Beritan Yücel

Muğla Genç İşadamları Derneği'nin (MUGİAD) 14. Olağan Genel Kurulu MUTSO Meclis Salonu’nda yapıldı.

MUTSO Meclis Salonu’nda gerçekleşen Olağan Genel Kurulu toplantısı pandemi tedbirleri kapsamında düzenlendi.

Gündem maddeleri kapsamında; başkanlık divan oluşumu, yönetim kurulu faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu ve hesap tablosu, yönetim kurulu faaliyet raporu, denetleme kurulu ibrası, 2021-2023 yılları tahmini hesap bütçelerinin okunması yapıldı.

Gururlu, mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getiren Tufan Çay, “Muğla’da Genç ve Girişimci işadamları tarafından, 1993 yılında temelleri atılan ve Resmi olarak 1995 yılında kurulan MUGİAD, 26 yıldır kentin en etkin sivil toplum kuruluşu olarak bugünlere geldi. MUGİAD, kurulduğu günden bu yana 13 başkanım görev yaptı. Ve Bende 14’ncü Başkan Adayi olarak karşınızdayım.  Hızla gelişen Dünyamızda, artık sadece bugünü değil, gelecek nesilleri de düşünerek hareket etmemiz gerekmektedir. Bu bağlamda MUGIAD, İş Dünyası ile birlikte, çağdaş bir gelecek için çalışmalarına devam edecektir. Bu çalışmalarımızda Temel Hedef, Muğla’mızın, Ekonomik, Sosyal ve Kültürel Kalkınmasına, sorunların çözümüne, Muğla’nın kendisine yakışır bir şekilde amaçlarını ve hedeflerini büyüterek temsil edilmesini sağlamaktır. Hepinizin bildiği gibi, hem Ülkemiz hem de tüm Dünya, zorlu bir pandemi sürecinden geçmektedir. Bu süreçte birçok Küçük-Orta Ölçekli işletmemiz ya kapanma noktasına gelmiş, ya da işletmelerinin kepenklerini indirmek zorunda kalmışlardır. Derneğimizin üyelerini de etkileyen bu zorlu süreçte, bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Gönüllü bir girişimle başlayan Muğla Genç İşadamları Derneği, Türkiye’nin türlü engebeli dönemlerinde varlığını sürdürebildiyse, şüphesiz ki bunca yıldır bu oluşumu var eden, bugüne dek koruyan, büyüklerimizin ve arkadaşlarımızın ve tabi ki sizlerin emeği ve desteği sayesindedir” diye konuştu.

Yeni dönemde en önemli isteklerini belirten Çay, “Derneğimizin tüm etkinlik ve faaliyetlerini desteklemeniz ve bizi yalnız bırakmamanızdır. Birlikte olmak; birlikte hareket etmek ve hepimizin derneğimize olan bağlılık duygusunu artırmak, arkamızda hatırı sayılır işler bırakma olanağını bizlere sağlayacaktır. Son olarak Ülkemizin, Muğla’mızın ve derneğimizin nice başarılı yıllarını görmek umuduyla bizler bayrağı devralırken, hepinizi en içten duygularımızla sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” dedi.

Tek adayla gidilen oylamada MUGİAD Başkanı Tufan Çay seçildi. Başkan Çay’ın Yönetim Kurulu şöyle oluştu:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYE

Tufan Çay, Sinan Çolakoğlu, Hasan Gökhun Çilingir, Özlem Sanem Şahbaz, Galip Avcı, Doğancan Tölek, Yağmur Türkel, Erkin Alpözen, Mehmet Aras.

DENETLEME KURULU ASİL ÜYE

Turcan Pektaş, Bekir Düzöz, Tayfun Şimşek.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYE

Ferman Kırkan, Yavuz Benzer, Hamdi Kuden, Hayati Baş, Öner Bütüner, Tolga Turan, Ferdi Kırkan, Ahmet Belgin, Cahit Korkmaz.

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYE

Emre Yüksel, Dinç Dişçigil, Özge Karakuş.

Bu haber toplam 1863 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.