Muğla 2000 Derneği’nden deprem bölgesine yardım

Muğla 2000 Derneği’nden deprem bölgesine yardım
Muğla 2000 Derneği tarafından, depremden zarar gören Elazığ ve Malatya illerindeki ihtiyaç sahipleri için çocuk bezi ve kuru bakliyatlardan oluşan yardım...

Muğla 2000 Derneği tarafından, depremden zarar gören Elazığ ve Malatya illerindeki ihtiyaç sahipleri için çocuk bezi ve kuru bakliyatlardan oluşan yardım paketleri gönderildi.

Süleyman Akbulut

Elazığ ve Malatya illerinde etkili olan deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Deprem bölgesinde mağdur olan vatandaşlar için ülke genelinde yardım seferberliği başlatıldı.

Muğla’da da belediyeler ve sivil toplum kuruluşları ihtiyaç sahipleri için hazırladıkları yardımları deprem bölgesine ulaştırıyorlar.

Muğla 2000 Derneği de, AFAD’dan temin ettiği ihtiyaç listesine göre içinde çocuk bezi ve kuru bakliyattan oluşan yardım paketlerini, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın yardım tırıyla deprem bölgesine gönderilmek üzere teslim etti.

Muğla 2000 Derneği Başkanı Ahmet Zeybek, tüm ülkeyi derin bir üzüntüye boğan deprem felaketinde mağdur olmuş vatandaşlara destek olmak istediklerini belirterek, “Elazığ ve Malatya illerimizde etkili olan deprem felaketi hepimizin yüreğini yaktı. Dilerim bir daha bu tür doğal afetler yaşanmaz. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın kimisi evsiz kalırken, kimisi de yeni depremler olacağı endişesiyle evlerine giremiyorlar. Zorlu kış şartlarında mağduriyet yaşıyorlar. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için ülke genelinde adeta seferberlik başlatıldı. Biz de derneğimiz olarak bu seferberliğe kayıtsız kalamazdık. Dernek olarak biz de AFAD’dan temin ettiğimiz ihtiyaç listesine göre çocuk bezi ve kuru bakliyattan oluşan yardım paketleri hazırladık. Bu paketlerimizi Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın deprem bölgesine gönderilmek üzere hazırladığı yardım tırıyla gönderilmek üzere teslim etmiş bulunmaktayız. Deprem mağduru vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin bir an evvel giderilip, yaraların sarılmasını ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1031 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.