Muğla AK Parti’de ilçe başkanları atandı

Muğla AK Parti’de ilçe başkanları atandı
Coronavirüs sebebiyle henüz belirlenemeyen bir tarihe etlenen kongreler sonucu AK Parti’de Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın onayıyla atamalar gerçekleşti....

Coronavirüs sebebiyle henüz belirlenemeyen bir tarihe etlenen kongreler sonucu AK Parti’de Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın onayıyla atamalar gerçekleşti. Bu kapsamda, Datça İlçe Başkanlığı görevine Fatih Keleş, Fethiye İlçe Başkanlığı görevine Turgay Öztürk, Menteşe İlçe Başkanlığı görevine Eray Çiçek, Köyceğiz İlçe Başkanlığı görevine Mehmet İlhan atandı.

Ak Parti Muğla’da ilçe başkanları atandı. Bu kapsamda Datça İlçe Başkanlığı görevine Fatih Keleş, Fethiye İlçe Başkanlığı görevine Turgay Öztürk, Menteşe İlçe Başkanlığı görevine Eray Çiçek, Köyceğiz İlçe Başkanlığı görevine Mehmet İlhan atandı.

Ak Parti Muğla İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ülkemizde ve dünyada baş gösteren Covid-19 Pandemisi sebebiyle kongre sürecimiz henüz belirlenemeyen bir tarihe ertelenmiştir. Çalışmalarımızın devam edebilmesi, sürecin daha sağlıklı ilerlemesi amacıyla isimleri gecen adaylarımızın ataması Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın onayıyla gerçekleşmiştir. Atanan ilçe başkanlarımız mevcut ilçe yönetimlerimizle görevlerine devam edeceklerdir. Atamaların AK Partimize, ilçelerimize ve Muğla’mıza hayırlar getirmesini dileriz.”

Ak Parti Muğla 7. Olağan Kongre sürecinde Datça, Fethiye, Menteşe ve Köyceğiz ilçelerinin ilçe başkanları yeniden aday olmayacaklarını daha önce ifade edilmişti.

Bu haber toplam 3120 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.