MUĞLA AŞILAMADA BİRİNCİ SIRADA

MUĞLA AŞILAMADA BİRİNCİ SIRADA
BERİTAN YÜCEL--Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan yeni vaka sayılarını ve aşılama oranını gösteren tabloya göre Muğla yüzde 79,2 oranla Türkiye'de en fazla aşılamanın yapıldı il oldu.Vaka sayılarını ve aşılama...

BERİTAN YÜCEL--Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan yeni vaka sayılarını ve aşılama oranını gösteren tabloya göre Muğla yüzde 79,2 oranla Türkiye'de en fazla aşılamanın yapıldı il oldu.

Vaka sayılarını ve aşılama oranını gösteren tablo güncellendi. Yayımlanan yeni tabloda Muğla yüzde 79,2 oranla Türkiye'de en fazla aşılamanın yapıldı il oldu. Muğla’da 971 bin 188 bin aşılama yapıldı. 633 bin kişiye birinci doz aşılama 304 bin kişiye ise 2’nci doz aşı yapıldı.

En az bir doz aşı olmuş 18 yaş üstü nüfus oranlarını paylaştığı tabloda en çok aşılama yapılan il olarak Muğla açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Artık vaka sayılarını ve aşı programının seyrini yeni bir ekrandan izleyeceğiz. Daha önce paylaştığımız tüm detayları ise haftalık raporlar halinde yayınlamaya devam edeceğiz. İller aşı olmada yarışacak."

Bu haber toplam 366 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.