MUĞLA BAROSU’NDAN AFETZEDELERE HUKİKİ DESTEK

MUĞLA BAROSU’NDAN AFETZEDELERE HUKİKİ DESTEK
Muğla Baro Başkanı Av. Cumhur Uzun, orman yangınında maddi kayıp yaşayan vatandaşlar için Baro ve baroya kayıtlı gönüllü avukatlar ile hukuki destekte bulunma kararı alındığını açıkladı.Muğla Baro Başkanı Av. Cumhur...

Muğla Baro Başkanı Av. Cumhur Uzun, orman yangınında maddi kayıp yaşayan vatandaşlar için Baro ve baroya kayıtlı gönüllü avukatlar ile hukuki destekte bulunma kararı alındığını açıkladı.

Muğla Baro Başkanı Av. Cumhur Uzun, yaşanan tarihi yangın felaketiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Muğla Barosu tarafından yayımlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İlimiz ne yazık ki büyük bir orman yangın felaketi yaşadı. Bu felaketten ilimizin tüm ilçeleri değişik ölçüde zarar görürlerken, felaketten hepimiz maddi manevi zararlara uğradık. Orman yangınının doğrudan etkilediği yerleşim yerlerinde yaşayan hemşerilerimizin ise zararları katlanarak büyüdü ve birçoğu evini, eşyalarını, hayvanlarını bu yangında yitirdiler. Orman yangınında maddi kayıp yaşayan hemşerilerimize bir nebze yardımcı olabilmek için Muğla Barosu olarak ve baromuza kayıtlı gönüllü avukatlarımız ile hukuki destekte bulunma ve gerekli ise davalarında gönüllü vekilliklerini üstlenerek yardımcı olma kararı almış bulunuyoruz. Son olmasını dilediğimiz bu orman yangını nedeniyle tüm hemşerilerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor ve yardım ve dayanışma için gönüllü olan herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz”

Bu haber toplam 418 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.