Muğla Basketbol’dan İzmir Çıkarması

Muğla Basketbol’dan İzmir Çıkarması
Muğla Menteşe’de faaliyetlerini sürdüren Muğla Basketbol Akademi Spor okulları, İzmir’de bir dizi hazırlık karşılaşmaları gerçekleştirdi. U9-U10-U11-U12...

Muğla Menteşe’de faaliyetlerini sürdüren Muğla Basketbol Akademi Spor okulları, İzmir’de bir dizi hazırlık karşılaşmaları gerçekleştirdi. U9-U10-U11-U12 ve U14 kategorilerindeki 40’dan fazla sporcusu ile İzmir’e giden Muğla Basketbol Akademi, SB Organzasyon’un davetlisi olarak İzmir Tofaş, Ege Asist ve Pergelspor takımları ile hazırlık maçları yaptı.

Spor Okulu sporcularının oluşturduğu takımlarla İzmir’de önemli bir maç süreci geçiren Muğla Basketbol Akademi, 40’dan fazla sporcusuyla hazırlık maçları yaptı.

Sporcularının sadece antrenman yapmalarının bir yere kadar sonuç verdiğini söyleyen Muğla Basketbol Akademi Spor Okulları Baş Antrenörü Tuğberk Maviş; “En güzel, en önemli ve de en verimli antrenman maç yapmaktır. Bizler sporcularımızın müsabaka yapmalarına çok önem veriyoruz.  İlimizde ki takım sayısı yetersiz bu nedenle il için deki hazırlık maçlarına il dışında ki maçları da ekliyoruz. Bu hafta Spor Okulu sporcularımızın oluşturduğu takımlarla İzmir’de önemli bir maç süreci geçirdik. Özellikle U9 ve U10 takımlarımız ilk defa bir maça çıktılar. Onların heyecanları ve mücadele ruhları görmeye değerdi.  Çok güzel sonuçlar aldık. Bundan sonrada bu tür maçlara devam edeceğiz. Hedefimiz sporcularımızın maç eksiklerini giderebilmek. Teşekkürün en büyüğünü velilerimiz hak ediyor. Her zaman destekçimizler ve projelerimize büyük bir heyecan ve ilgi ile yaklaşıyorlar. Bu sırada il içinde çalışmalarımız devam ediyor. 5-18 yaş arası tüm çocuk ve gençlerimiz, spor okullarımıza kayıt yaptırabilirler. Muğla Basketbol Akademinin sosyal medya sayfalarından bizlere ulaşabilirler” dedi.

Bu haber toplam 533 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.