"Muğla Belediyesini ciddiyete davet ediyorum"

"Muğla Belediyesini ciddiyete davet ediyorum"
Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla Belediyesini ciddiyete davet etti. Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün'e sordukları soruya, Muğla Belediyesinden...

Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla Belediyesini ciddiyete davet etti. Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün'e sordukları soruya, Muğla Belediyesinden gelen cevabın ciddiyetsizce olduğunu ileri süren Öztürk, "Muğla Belediyesi'nden öyle bir cevap geldi ki Aziz Nesin'lik. Ne bir amblem var, ne de yazan belli. Arkadaşları ciddiyete davet ediyorum" dedi.

Ak Parti Muğla İl Başkanlığı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde il danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, İl Başkanı Nihat Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu, İlçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Milletvekili Ali Boğa, çözüm süreci ile iligili açıklamalarda bulundu. Kimsenin durduk yere çekip gitmeyeceğini işaret eden Boğa,"Hiç kimse kendiliğinden çekip gidemez. Devletin duruşunu, Türkiye'nin duruşunu demekki gördüler. Onlar için çekilmek çözüm oldu anlaşılan. Muhalefet partileri için bu süreç çok önemli çünkü terör biterse rantiyecilerinde işi bitmiş olacak. Biz barış süreciyle yıllardır horlanmış, dışlanmış insanlarımızın gönlünü kazanıyoruz" dedi.

"DEVLETİN PARA VERDİĞİ ROSTERE EVİ AÇIYORLAR"

Daha sonra konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla'nın doğru ellerde yönetilmediğini ileri sürerek, "Muğla, 40 yıldır doğru ellerle yönetilmemesinin sonucunda sadece arıtma tesisi açmaya gelen bir genel başkanı ağırlıyor" dedi. Muğla'nın yaşanılabilir çağdaş bir kent seviyesine getirmek hedefleri olduğunu söyleyen Öztürk, "Yıl 2013, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu arıtma tesisi açmaya geldi. Biz 2003-2004 yılında Selimiye'ye, Muğla'nın, Marmaris'in köylerine arıtma tesisi yapmış bir iktidarız. Türkiye'nin 81 ilinde arıtma tesisi olmayan tek il heralde Muğla. Yine biz Allah izin verirse 29 Ekim'de Avrupa'yı Asya'ya bağlayacağız. Bir de Yatağan'da parasını devletin ödediği, restore edilen bir evin açılışına geldi. Biz Muğla'yı 2023 vizyonuna hazırlamak istiyoruz. Önümüzde 40 yıldır doğru yönetilemeyen bir Muğla var. Sizlerle birlikte daha yaşanabilir bir muğla için el ele verme zamanı geldi" sözlerini kullandı.

"BU KONUNUN PEŞİNDEYİZ"

Kısa bir süre önce Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün'e, "Yaptığınız bu davranış sosyal demokratlığa da sığmıyor. Sizin sosyal demokratlığınız bu mu?" sorusunu yöneltiklerini söyleyen İl Başkanı Öztürk, Muğla belediyesinden ciddiyetsizce bir yazı aldıklarını ileri sürdü. Muğla Belediyesinden gelen yazıyı kürsüde partililere ve basın mensuplarına gösteren Öztürk şu sözlere yer verdi;

"Öyle bir cevap geldi ki Aziz Nesin'lik. Ne bir amblem var ne de yazan belli. Hamza Bey'e bu şekilde bir kağıt vermişler. Bu yazıyı kimin yazdığı belli değil. Ne bir imza var, ne de Muğla Belediyesi'nin bir satır yazısı var. Böyle bir cevap olmaz. Arkadaşları ciddiyete davet ediyorum. Biz bu konunun peşindeyiz. Bu konu yargıya taşındı."Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Bu haber toplam 583 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.