MUĞLA BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI ANTALYA’DA

MUĞLA BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI ANTALYA’DA
Muğla Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Özcan Çolakkol, Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 3. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivaline katıldı.Türkiye...

Muğla Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Özcan Çolakkol, Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 3. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivaline katıldı.

Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen Güzellik Sanatları Festivalinin 3.sü Antalya’da yapıldı. Muğla Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Özcan Çolakkol, oda üyelerinden Timur Kuaför sahibi Timur Duran ve Ula Esnaf Odası Başkanı Kemal Özçelik de katılım göstererek, kozmetik ve saç uzmanlarıyla bir araya geldi.

4 gün süren fuarda yeni çıkan saç modellerinin hem berberlerin hem kuaförlerin uluslararası bir alanda izleyicilere sunulması amaçlandı.

Muğla Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Özcan Çolakkol; “Federasyonumuzun düzenlemiş olduğu 3. Uluslararası güzellik fuarına Muğla Berberler ve Kuaförler Odası olarak bu sene de katılım sağladık. Güzel bir etkinlik oldu. Türkiye’nin çeşitleri yerlerinden ve yurt dışından ekipler katıldı. Birçok kozmetik firmasıyla bir araya geldik. Fuarın amacı yeni çıkan saç modellerinin hem berberlerin hem kuaförlerin uluslararası bir alanda izleyicilere sunmasıydı. Bizde orada öğrendiklerimizi Muğla’daki müşterilerimize uygulamak için sabırsızlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1077 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.