Muğla BİK’de görev değişimi

Muğla BİK’de görev değişimi
Basın İlan Kurumu (BİK) Muğla Şube Müdürü M. Ali Köseoğlu görev değişikliği ile Konya’ya tayin edildi. Köseoğlu’ndan boşalan Muğla BİK Müdürlüğü...

Basın İlan Kurumu (BİK) Muğla Şube Müdürü M. Ali Köseoğlu görev değişikliği ile Konya’ya tayin edildi. Köseoğlu’ndan boşalan Muğla BİK Müdürlüğü görevine ise, Şaban Kalafat atandı.

Sinem Karakaya

Basın İlan Kurumu (BİK) Muğla Şube Müdürü olarak görev yapan M. Ali Köseoğlu, Konya’ya tayin edildi. Muğla BİK Müdürlüğü’ne ise Şaban Kalafat atandı.

Konya’ya tayin edilmesi dolayısıyla Muğla Gazetesi’ne veda ziyaretinde bulunan M. Ali Köseoğlu, Muğla'ya veda etmenin mümkün olmadığını belirterek, Muğla Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar diledi.

  1. Ali Köseoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, görev değişikliğinin Kösaoğlu ve ailesi için hayırlı olmasını diledi.

15 Şubat 2016 yılından beri Muğla’da görev yapan M. Ali Köseoğlu, sosyal medyada veda mesajı da yayınladı. Köseoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli dostlarım; içimde her fırsatta ‘makamların geçici olduğunu’ dillendiren bir inancı taşımanın mutluluğunu hissederim. Çeşitli vesilelerle dillendirdiğimiz bu kutlu duruşa bir ‘amenna’ olarak, 15 Şubat 2016 gününde başladığım Muğla vazifesi yine tevafuktur ki 15 Şubat gününde doluyor. Allah'ın hakkımızdaki takdiri gereği Genel Müdürlüğümüzün tensipleriyle memurluğumuz Konya Müdürlüğü'ne yazılmıştır. Muğla'da geçirdiğim 4 güzel yılın hatırı, çeşitli dostlarımızın bizi fahri Muğlalı olarak işaret etmeleri gibi yüzlerce güzel anı ile ayrılacağım Muğla'dan. Muğla'ya veda etmek ne mümkün. Yine de hakkınızı helal ediniz.”

Bu haber toplam 895 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.