MUĞLA BÖLGESİNDEKİ YANGINLARLA İLGİLİ SON DURUM

MUĞLA BÖLGESİNDEKİ YANGINLARLA İLGİLİ SON DURUM
Muğla’da 29 Temmuz Perşembe gününden beri devam eden orman yangınları ile ilgili son durum raporu açıklandı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Köyceğiz, Muğla merkez ve Milas yangınları...

Muğla’da 29 Temmuz Perşembe gününden beri devam eden orman yangınları ile ilgili son durum raporu açıklandı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Köyceğiz, Muğla merkez ve Milas yangınları aktif durumda.

-MİLAS

Milas'taki yangın Yeniköy Termik Santrali Bayır Mahallesi hattında devam ediyor ve bölgede söndürme çalışmaları yoğunlaştı. Milas’ın Kıyıkışlacık Mahallesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı soğutma çalışmaları devam ediyor.

-MARMARİS

Marmaris'teki yangının tek noktası Turunç Mahallesi. Bölgenin coğrafi yapısı nedeniyle insan gücünün ulaşamadığı zirvelerden kaynaklı rüzgarla beraber ara ara alevlenmeler oluyor.

-KÖYCEĞİZ

Köyceğiz'deki yangın Doğu istikametinde Çayırhisar Mahallesi ve Akköprü bölgesinde devam ediyor.

-KAVAKLIDERE VE MUĞLA MERKEZ

Kavaklıdere'de başlayıp Muğla tarafına sıçrayan yangında çalışmaları Muğla merkeze bağlı İkizce ve Kozağaç hattında, Yılanlı tarafında Şenyayla köyü civarında ve Yatağan, Bayır, Yumaklı hattında yoğunlaştırıldı.

-SEYDİKEMER

Seydikemer yangını kısmen kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Bu haber toplam 424 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.