Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün SEÇİLMİŞLERİN ŞİKAYET ETME HAKKI YOKTUR

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün SEÇİLMİŞLERİN ŞİKAYET ETME HAKKI YOKTUR
 Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 yıllık çalışmalarını düzenlediği toplantıyla mahalle muhtarlarına anlattı. Toplantıda konuşan Muğla Büyükşehir...

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 yıllık çalışmalarını düzenlediği toplantıyla mahalle muhtarlarına anlattı. Toplantıda konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün “ hiçbir seçilmişin şikayet etme hakkı yoktur. Bizler şikayet etme merci değil şikayetleri çözme makamıyız” dedi. Osman Gürün “ ulaşımda dönüşüm projesine katılan tüm araçlara aylık 750 lira destek veriyoruz” dedi.

Hedefimiz Güler Yüzlü Hizmet

Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2 yıllık faaliyet toplantısı İskender Alper Konakaltı Toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, mahalle muhtarları, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Menteşe İlçe Başkanı Erkan Sarı katıldı. Toplantıda konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün “2014 yılından bu güne kadar tüm ilçelerimize eşit mesafede ihtiyaçlarına göre hizmet götürmeye çalışıyoruz. Hedefimiz bir Muğla bir sloganı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben dahil hiçbir seçilmişin şikayet etme hakkı yoktur. Bizler şikayet etme merci değil, şikayetleri çözme makamıyız. Muğla ile aynı zamanda büyükşehir olan 14 belediye içerisinde her türlü yapılaşmasını tamamlamış belediye olma özelliğine sahibiz” dedi.

Araç Başı 750 Lira Veriyoruz

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün “ ulaşımda dönüşüme ilk önce karşı çıkıp sonra dönüşüme katılan şoför arkadaşlar keşke daha önce bu sisteme geçseymişiz diyor. Yasa gereği 65 yaş üzeri, engelli ve şehit yakınları toplu ulaşımdan ücretsiz faydalanıyor. Bizde Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşımda dönüşüme katılan şoför arkadaşlara araç başı aylık 750 lira maddi destek veriyoruz. Ücretsiz ulaşımdan faydalanan bir kişi da olsa 20 kişide olsa şoför arkadaşlara 750 lira vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 591 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.