Muğla Çocuk Akademisi’nden Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Muğla Çocuk Akademisi’nden Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret
Muğla Çocuk Akademisi Kurucu Sahibi Cansu Çamkerten ile Kurum Müdürü Nazlı Mine Köse, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’u makamında...

Muğla Çocuk Akademisi Kurucu Sahibi Cansu Çamkerten ile Kurum Müdürü Nazlı Mine Köse, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’u makamında ziyaret etti.

Sinem Karakaya

Muğla Çocuk Akademisi Kurucu Sahibi Cansu Çamkerten ile Kurum Müdürü Nazlı Mine Köse, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, “Muğla için neler yapabiliriz” düşüncesiyle Muğla Çocuk Akademisi’ni faaliyete geçirdiklerini söyleyen Kurucu Sahibi Cansu Çamkerten; “Çocuklar işin uğraş vermek benim hayalimdi. Uzun zamandır beklediğim bir projeydi. Muğla için neler yapabiliriz diye düşündük. Babam öğretmen, ben öğretmen. Sonra dedik ki bir çocuk akademisi kuralım. Sonunda faaliyete geçirmek nasip oldu. Güzel bir nesil hazırlamak için asıl eğitim okul öncesi dönemden başlar. Bizde bunun temellerini atmak için çabalıyoruz.Branş ağırlıklı çocuk ve ailenin tam desteğiyle çocuk eğitimini, çocuğu sıkmadan, yormadan, oyun eşliğinde güzel vakit geçirebileceği ailelere güvenle bırakabileceği bir yeri esas alarak yola çıktık. Açılışımızı yaptık. Bu dönem, kendimizi Muğlalılara tanıtma dönemimiz. Velilerimiz gelsinler, bir bardak çayımızı içsinler, okulumuzu gezsinler istiyoruz. Sonrasında takdir yine onlara kalmış. Çoğu okullar yarı zamanlı iken biz tam zamanlı faaliyet gösteriyoruz. Öğretmenlerimiz tam zamanlı. Veliler rahat bir şekilde çocuklarını bize teslim edip işlerine dönebilirler. Herkesi ziyaretimize bekleriz. Kapılarımız herkese açık” şeklinde konuştu.

Muğla Çocuk Akademisi yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, eğitimin Muğla’da önemli bir seviyede olduğunu, geleceğin teminatı olan çocukların okul öncesi dönemden kaliteli bir eğitim almasını önemsediğini ve basın olarak Çocuk Akademisine gerekli desteği vereceklerini ifade etti.

Bu haber toplam 944 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.