Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan soruşturma

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan soruşturma
Muğla 2.Agır Ceza Mahkemesi’nde görülmekte olan bir dava ve ildeki bazı kamu görevlilerinin tasarrufları ile ilgili sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden yapılan paylaşımlar nedeniyle, paylaşımı yapan kişi hakkında resen...

Muğla 2.Agır Ceza Mahkemesi’nde görülmekte olan bir dava ve ildeki bazı kamu görevlilerinin tasarrufları ile ilgili sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden yapılan paylaşımlar nedeniyle, paylaşımı yapan kişi hakkında resen soruşturma başlatıldı.

Neval Çolak Arslan

Sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden Muğla 2.Agır Ceza Mahkemesinde görülmekte olan bir dava ve ildeki bazı Kamu görevlilerinin tasarrufları ile ilgili paylaşımlar nedeniyle, paylaşımı yapan kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı’nın konu ile ilgili yaptığı açıklama şöyle:

“Sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden Oguzhan Kurt isimli kullanıcı hesabıyla 12 Ocak 2021 tarihinde, Muğla 2.Agır Ceza Mahkemesinde görülmekte olan bir dava ve ildeki bazı Kamu görevlilerinin tasarrufları ile ilgili paylaşımlar nedeniyle, paylaşımı yapan kişi hakkında "Adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs ve Kamu görevlisine hakaret" suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığımızca resen soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bu haber toplam 610 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.