MUĞLA EMLAK DANIŞMANLARI ESNAF ODASI 3 YAŞINDA

MUĞLA EMLAK DANIŞMANLARI ESNAF ODASI 3 YAŞINDA
Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan, Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası’nın 3. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Muğla’ya geldi. Menteşe’de bir dizi ziyaretler yapan Başkan Taylan, Yücelen...

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan, Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası’nın 3. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Muğla’ya geldi. Menteşe’de bir dizi ziyaretler yapan Başkan Taylan, Yücelen Hastanesi ile protokol imzaladı.  

Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası’nın 3. kuruluş yıldönümü nedeniyle, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan Muğla’ya geldi.

Menteşe’de bir dizi ziyaretler yapan Başkan Taylan, Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası ile Yücelen Hastanesi arasında üyelerin yararlanacağı yüzde 10 indirim protokolü imza törenine katıldı.

Ziyaret kapsamında Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan ve Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Ziya Ercan, emlak yönetmeliğindeki aksaklıkları değerlendirdi.

Odanın çalışmaları hakkında Federasyon Başkanı Taylan’a bilgi veren Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Ziya Ercan, “Odamızın kuruluş yıldönümü sebebiyle federasyon başkanımız Hacı Ali Taylan, odamızı ziyaret etti ve 3. yılımızı kutladı. Odamızın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Emlak yönetmeliği ile ilgili aksayan maddelerle ilgili bir çalışma yaptık. Bununla ilgili Antalya’da başkanlar toplantısı yapılacak. O başkanlar kurulu toplantısına yaptığımız çalışmaları da aktardık. Emlakçılardan gelen talepleri değerlendirildiği bir dosya hazırladık. Ayrıca, Yücelen Hastanesi’nin Muğla merkez, Ortaca ve Marmaris’teki 3 hastaneyle ilgili üyelerimizin yararlanacağı yüzde 10 indirim protokolü imzaladık” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1297 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.