Muğla Emniyetinde Deprem 19 Polis Savcılığa Sevk Edildi

Muğla Emniyetinde Deprem 19 Polis Savcılığa Sevk Edildi
Muğla İl Emniyet Müdürlüğünde görevli aralarında üst düzey emniyet amirlerinin de bulunduğu 19 polis memuru Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet...

Muğla İl Emniyet Müdürlüğünde görevli aralarında üst düzey emniyet amirlerinin de bulunduğu 19 polis memuru Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında geçen hafta gözaltına alındı. Gözaltına alınan polisler sabah saatlerinde savcılığa sevk edildi.

2 Şube Müdürü De Var

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Muğla’da FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar devam ediyor.  Muğla Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü operasyon kapsamında Muğla il Emniyet müdürlüğünde görevli  Emniyet Şube Müdürlerinden Z.D, İ.A, komiser N.A,  komiser yardımcıları E.E,F.G, M.T, T.D,A.Y, polis memurları, Ö.Ç,A.Ö,A.G,M.U,A.A,Y.D,S.S,A.Y,Ö.Ç ve İ.G gözaltına alındı. Gözaltına alınan 19 emniyet mensubu sabah saatlerinde terör örgütüne finansal destek sağlamak’ ve ‘milli, dini ve insani duyguları istismar etmek suretiyle himmet adı altında yardım toplama’ iddialarıyla savcılığa sevk edildi.

Fethiye’de 5 Kişi Tutuklandı

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında "terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla gözaltına alınan, aralarında esnaf ve iş adamlarının da bulunduğu zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılar A.Ç. (39), R.S. (33), H.Y. (38), A.A. (41) ve Ü.D. (28) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Marmaris’te 6 Gözaltı

Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bugün FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında şafak vakti 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Terör örgütüne destek verdiği gerekçesiyle kapatılan Özel Ufuk Eğitim Kurumları ve kuruma bağlı Koz Öğrenci Yurdu'nda görevli 6 kişi gözaltına alındı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne getirilen K.O. (27), K.A. (63), O.Ö. (51), E.D., (31), A.E.U. (51) ve H.A. (30) sorgulanmaya başlandı.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 1625 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.