MUĞLA EN DÜŞÜK ASILSIZ ÇAĞRI YAPAN İKİNCİ İL OLDU

MUĞLA EN DÜŞÜK ASILSIZ ÇAĞRI YAPAN İKİNCİ İL OLDU
Acil Çağrı Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 2021 yılı asıllı ve asılsız çağrı oranları açıklandı. Muğla, asılsız çağrı oranı en düşük ikinci il oldu.2021 yılı asıllı ve asılsız çağrı oranları Acil...

Acil Çağrı Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 2021 yılı asıllı ve asılsız çağrı oranları açıklandı. Muğla, asılsız çağrı oranı en düşük ikinci il oldu.

2021 yılı asıllı ve asılsız çağrı oranları Acil Çağrı Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından açıklandı. Asılsız çağrı oranı en düşük birinci il yüzde 42,94 ile Sivas olurken, Muğla yüzde 43,09 ile asılsız çağrı yapan en düşük ikinci il oldu.

YÜZDE 15 ORANINDA DÜŞÜŞ VAR

Muğla’da geçtiğimiz yıla göre asılsız çağrıda yüzde 15’lik bir oranda düşüş yaşandığı öğrenildi.

Muğla’nın bilinçli bir il olduğu, özelikle yaşanan ve toplumu etkileyen büyük olaylarda 112’nin aldığı rolün benimsenmesi açısından bu bilinçlenmenin büyük katkısı olduğu belirtildi.

Öte yandan Haziran ayında 81 ilde 112 projesinin tamamlanması ve ülke genelinde tanıtım faaliyetlerinin başlaması tek numara bilinirliğinin artırılması açısından faydalı olacağı bununla birlikte 2022 yılında Muğla’nın daha da iyi bir oran yakalayacağı ifade edildi.

Bu haber toplam 271 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.