Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nden meslektaşlarına yerinde ziyaret

Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nden meslektaşlarına yerinde ziyaret
Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) yönetimi adına Başkan Süleyman Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Topaloğlu, basın kuruluşları ve üye ziyaretlerini...

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) yönetimi adına Başkan Süleyman Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Topaloğlu, basın kuruluşları ve üye ziyaretlerini Muğla’nın Milas ve Bodrum ilçeleriyle sürdürdü. Muğla Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin üye ve basın kuruluşlarına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler devam ediyor.

Daha önce Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Fethiye ilçelerindeki basın kuruluşları ile cemiyet üyelerini yerinde ziyaret eden Muğla Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Topaloğlu, son olarak Milas ve Bodrum’daki basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Cemiyet yönetimini Milas’ta Cemiyet Üst Kurul Delegesi Coşkun Efendioğlu, Bodrum’da da Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Bozoğlu karşıladı.

Akbulut ve Topaloğlu beraberindeki Cemiyet Görevlisi Ceyda Yalçınkaya ile ilk olarak Milas’ta yayın hayatını sürdüren Önder Gazetesi, Milas Medya ve Radyo Gözlem ile Bodrum’da Yarımada ve Şehir Gazetelerine birer ziyarette bulundu.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti heyeti Bodrum’da ayrıca, Bodrumlu gazeteciler Zeki Özkeskin, Ali Fikret Er, Aytül Derici Bardak, Tülay Sükün, Yüksel Ünver ve Hakan Eren ile bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Yeni üyelik çalışmalarının da ele alındığı ziyaretlerin çok verimli geçtiğini belirten Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, yeni bir yönetim olduklarını ve göreve geleli daha yaklaşık 8 aylık bir süre geçmesine rağmen önemli bir yol kat ettiklerini ifade etti.

Meslek örgütü olarak Muğla Merkezde oturmayıp, ilçelerdeki basın kuruluşları ile cemiyet üyelerini yerinde ziyaret etmeyi ve meslektaşlarının sorunlarını dinlemeyi çok önemsediklerini vurgulayan Başkan Akbulut, “Biz göreve geldiğimizde katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyeceğimizi ifade etmiştik. ‘Ben yaptım oldu’ şeklinde değil, görüş birliğine önem veren bir yönetim anlayışımız var. Bugüne kadar yönetim kurulu olarak bu doğrultuda çalışıyoruz. Bu görüş birliği için üyelerimizin ve üye olmayan meslektaşlarımızın da fikirleri bizler için büyük önem arz ediyor. Bunu da öncelikle, ilçelerdeki üye olan ya da olmayan meslektaşlarımız ile bağlı bulundukları basın kuruluşlarına yerlerinde yaptığımız ziyaretlerle gerçekleştirmeye çalıştık. Muğla Gazeteciler Cemiyeti kurumsal yapısıyla kendisini kabul ettirmiş bir sivil toplum kuruluşudur. Üyelerimizin en iyi şekilde temsil edilmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

“Amacımız, meslektaşlarımızın sesi, kulağı ve gözü olmak” diyen Cemiyet Başkanı Süleyman Akbulut, “Yaptığımız ziyaretlerde üyelerimizin veya üye olmayan meslektaşlarımızın sorunları ile önerilerini dinleme fırsatı bulduk. Bu görüşleri değerlendiriyoruz. Bundan sonra da meslektaşlarımızla karşılıklı fikir alışverişinde bulunup, birlik olma yolundaki mücadelemizi sürdüreceğiz. En kısa zamanda Muğla ilindeki üyelerimizi bir araya getirmeyi planlıyoruz. Bu sayede Muğla Gazeteciler Cemiyeti çatısı altında bulunan ilçelerimizdeki basın çalışanlarının birbirlerini tanımalarına da fırsat yaratmış olacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 455 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.