Muğla Gazetesi yazdı, belediye harekete geçti

Muğla Gazetesi yazdı, belediye harekete geçti
Muğla Büyükşehir Belediyesi Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu’nun merdivenleri ile çevresinde bakımsızlık nedeniyle ortaya çıkan görüntünün...

Muğla Büyükşehir Belediyesi Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu’nun merdivenleri ile çevresinde bakımsızlık nedeniyle ortaya çıkan görüntünün gazetemizde haber olarak yayınlanmasından sonra belediye görevlileri geniş kapsamlı temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Tuncay Dağlı

Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu’nun giriş merdivenleri ile çevresindeki yeşil alanın bakımsız kalması nedeniyle ortaya çıkan görüntünün Muğla Gazetesi’nde haber olarak yayınlanması belediyeyi harekete geçirdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden bir ekip, bugün tiyatro çevresinde geniş kapsamlı temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu’nun giriş merdivenleri ile çevresindeki yeşil alanın bakımsız kalması sonucu ortaya çıkan çirkin görüntü vatandaşların tepkisini çekmişti. Merdiven basamaklarında dut ağacı çıkacak kadar ilgisiz kalan tiyatronun hali haber olarak gazetemizde yayınlanmasıyla ilgililer harekete geçti. Bugün tiyatro girişindeki merdiven basamaklarında ve çiçekliklerdeki otları biçen görevliler, çevredeki yeşil alanı da aynı şekilde kurumuş otlardan temizlediler.

Pandemi nedeniyle yaz aylarında herhangi bir kültürel etkinlik gerçekleştirilmediği için gözden ırak kalan tiyatronun çevre bakımının gerçekleştirilmesi vatandaşları memnun etti. Belediye ekibinin çalıştığını gören vatandaşlar, “Bu tür çalışmalar, olay basında yer almadan gerçekleştirilirse daha iyi olur. İlgililerin çevreyi gezip, dolaşıp, inceleyerek göze çarpan bu tür eksiklik ve ihmalleri bertaraf etmesi gerekir” dediler.

Bu haber toplam 785 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.