Muğla Gazetesi Yönetimi El Değiştirdi

Muğla Gazetesi Yönetimi El Değiştirdi
Muğla’da 22 yıldır yayın hayatını sürdüren Muğla Gazetesi yönetimi el değiştirdi. Muğla Gazetesinin imtiyaz sahibi olan Zübeyda Fellahoğlu, gazetenin yayın hakkını Göçer Ailesinden Oğuzhan Göçer’e devretti. Muğla...

Muğla’da 22 yıldır yayın hayatını sürdüren Muğla Gazetesi yönetimi el değiştirdi. Muğla Gazetesinin imtiyaz sahibi olan Zübeyda Fellahoğlu, gazetenin yayın hakkını Göçer Ailesinden Oğuzhan Göçer’e devretti. Muğla Gazetesinin yeni imtiyaz sahibi Oğuzhan Göçer “Muğla’nın ismini taşıyan bir gazetenin imtiyaz sahibi olmak gerçekten onur verici” dedi.

Muğla basın sektöründe 22 yıldır yayın hayatını sürdüren Muğla Gazetesinin imtiyaz sahibi değişti. 22 yıl önce yayın hayatına başlayan Muğla Gazetesi’nin imtiyaz sahipliğini Zübeyda Fellahoğlu yürütüyordu. Fellahoğlu Muğla gazetesinin yayın hakkında Göçer Ailesine mensup Oğuzhan Göçer’e devretti. Muğla Gazetesinin yeni imtiyaz sahibi Oğuzhan Göçer “Muğla Gazetesi Muğla’nın ismini taşıyan bir marka. Bu şehrin ismini taşıyan bir gazetenin imtiyaz sahibi olmak gerçekten onur verici. Muğla Gazetesi olarak bu güne kadar olduğu kadar bu günden itibaren de basın yayın ilkelerine uygun yayıncılık yapacaktır. Muğla Gazetesi halkın sesi olmaya devam edecektir. Muğla Gazetesi her türlü, kurum, kuruluş ve siyasi partilere eşit mesafedeki yayıncılık anlayışına devam edecektir” dedi.

Oğuzhan Göçer kimdir?

Muğla Gazetesinin yeni imtiyaz sahibi Oğuzhan Göçer 2000 doğumlu olup, Isparta İşletme Fakültesi öğrecisidir.

Bu haber toplam 2903 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.