Muğla Gazetesi’nden Cemiyet Ziyareti

Muğla Gazetesi’nden Cemiyet Ziyareti
Muğla Gazetesi’nden, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret. Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve Yazı İşleri Müdürü Ferdi Yavuz Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’u ziyaret etti.Muğla Gazeteciler...

Muğla Gazetesi’nden, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret. Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve Yazı İşleri Müdürü Ferdi Yavuz Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’u ziyaret etti.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ne  İade-i  ziyarette bulunan Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer; ‘’ Gazeteciler Cemiyeti’nin otuzuncu yıl etkinliklerinde yapacağınız tüm faaliyetlerde yanınızda olacağız. Üzerimize düşen her konuda Muğla Gazetesi olarak destek vermeye hazırız. Çalışmalarınızda başarılar dileriz.’’ Dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmenine teşekkür eden Cemiyet Başkanı Akbulut; ‘’Muğla basınına bir sinerji getirdiniz. Genç arkadaşlara imkân vermeniz, genç beyinleri bünyenizde toplamanızdan çok memnunum. Bizim çalışma şeklimize paralel olarak gerçekleşen bir uyum bu. Bu sektörde bize gerekli olan enerji bu. Siz bunu yaptınız, bu anlamda ben her şeyden önce bunun için teşekkür ederim. Ne kadar dijital ortama geçiliyor olsa da gazeteyi eline aldığın zaman okumak daha farklıdır, bu bir gelenektir. Sizin tarafsız, halktan taraf olduğunuza inancım tam. Bu süreçte üzerimize düşen ne varsa bizlerde yanınızdayız.’’ Dedi.

Göçer ve Akbulut yerel basındaki gelişmeler ve sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Bu haber toplam 335 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.