Muğla Gazetesi’nden İl Kültür ve Turizm Müdürü’ne Ziyaret

Muğla Gazetesi’nden İl Kültür ve Turizm Müdürü’ne Ziyaret
SİNEM KARAKAYA- Muğla Gazetesi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve Gazete Muhabiri...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Gazetesi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve Gazete Muhabiri Güzide Kasım İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl’ü makamında ziyaret etti.

Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl’e; “ Muğla’nın tanıtımıyla ilgili, turizmin gelişmesi açısından, devletin memleketimize yapılan her yatırımın, bütün güzelliklerin vatandaşlara aktarılması noktasında basın temsilcileri olarak her daim köprü olacağız.” diyerek destek vereceklerini belirtti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl, Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’in İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl’e hediye takdim etmesiyle ziyaret son buldu.

Bu haber toplam 474 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.