Muğla Gazetesi’nden Muğla İl Emniyet Müdürü’ne Ziyaret

Muğla Gazetesi’nden Muğla İl Emniyet Müdürü’ne Ziyaret
Muğla Gazetesi’nden Muğla İl Emniyet Müdürü’ne ziyaret. Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, Yazı İşleri Müdürü Ferdi Yavuz ve...

Muğla Gazetesi’nden Muğla İl Emniyet Müdürü’ne ziyaret. Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, Yazı İşleri Müdürü Ferdi Yavuz ve Gazete Muhabiri Güzide Kasım, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’na yeni görev yerinde başarılar diledi. Basın olarak devletin her kurumunun yanında olduklarını ve çalışma arkadaşlarıyla halkın her sorununu gündeme getirdiklerini belirtti. Önceliğin Muğla’nın çıkarlarının koruması olduğunu belirten Göçer; “Ortak paydamız Muğla. Devlet olarak, millet olarak, esnaf olarak ve basın olarak Muğla’mızın imajını koruyarak bu Muğlamızı daha da yaşanabilir bir kent haline getirmeliyiz. Çünkü bu topraklarda yaşıyoruz ve bu topraklarda doyuyoruz. Muğlamızda ki yaşam refahını arttırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız ” Dedi.

Dilberoğlu “Muğla’nın İmajını Düzeltmeye Değil, Korumaya Geldim”

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Süleyman Suvat Dilberoğlu, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, görev yaptığı illerde her zaman basınla iyi ilişkiler kurduğunu belirtti. Basın ile olan iyi ve seviyeli ilişkilerini Muğla’da da devam ettirmek istediğini söyleyen Dilberoğlu, Muğla Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar diledi.

Muğla’nın en yoğun caddelerinde bile sakinlik olduğunu dile getiren Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu; “Muğla’ya geldiğimde sokaklarda gezdiğim zaman bir dinginlik hissettim. Buranın en yoğun caddelerinde bile bir sakinlik bir huzur var. Bu kaybedilmemesi gereken bir şey. Muğla çok güzel bir şehir ve ben buraya Muğla’nın imajını düzeltmeye değil olan imajını korumaya geldim” dedi.

Bu haber toplam 372 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.