Muğla Gazetesi’nden Muğlaspor’a Destek Ziyareti

Muğla Gazetesi’nden Muğlaspor’a Destek Ziyareti
SİNEM KARAKAYA- Muğla Gazetesi, yeşil beyazlı oyuncuları antrenmanda ziyaret ederek, 1. devre son maç öncesi başarılar diledi.Geçtiğimiz hafta kendi evinde...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Gazetesi, yeşil beyazlı oyuncuları antrenmanda ziyaret ederek, 1. devre son maç öncesi başarılar diledi.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Medicalpark Batman Petrolspor’a 3-2 mağlup olan Muğlaspor’a, Muğla Gazetesi moral ve destek ziyaretinde bulundu. Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, yeşil beyazlı oyunculara baklava ikram ederek, geçen hafta size nazar değdi, bu hafta inşallah galibiyetle dönersiniz diyerek moral desteğinde bulundu.

TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grupta mücadele eden Muğlaspor, devre arasına girmeden önce son maçı Kelkit Belediyespor ile Gümüşhane’de Pazar günü karşı karşıya gelecek.

Oyunculara başarılar dileyen Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer; “ Muğla Gazetesi olarak bütün maçlarınızı takip ediyoruz. Herkes imkanları ölçüsünde Muğlaspor’a destek çıkmalı. Geçtiğimiz hafta yaşanan mağlubiyeti biz nazar olarak değerlendiriyoruz. Kalbimiz ve gönlümüz her zaman Muğlaspor’da. Yerel basın olarak Muğlaspor’a destek vermeye devam edeceğiz. Pazar günü oynanacak olan Kelkit Belediyespor deplasman maçında başarılar dileriz. 'gün birlik ve beraberlik günü” dedi.

Muğla Gazetesi’nden Muğlaspor’a Destek Ziyareti

“Taraftarlarımızın Destek Vermelerini İstiyoruz”

Muğla Gazetesi’ne nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz; “ Sezonun son maçına giriyoruz. Oyuncularımız morali iyi. Ödemelerle ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Geçen hafta nazara geldik. Geçen hafta olmaması gereken bir şey oldu. İyi bir takımımız var. Muğlaspor iyi yerlere gelecek. Taraftarlarımızın bize destek vermelerini rica ediyoruz. Devre arasına son maç bu hafta oynanacak olan maç. Takımımıza takviye yapmayı düşünüyoruz. 2. devrede en iyi şekilde götürmeyi hedefliyoruz. Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Mağlubiyet arkasında gerçekten desteğe ihtiyacımız oluyor. Bize gönül veren insanların sevgi sıcaklığını görmek bizi mutlu ediyor. O yüzden bu ziyaretiniz bizi çok memnun etti. Muğla Gazetesi olarak size yayın hayatınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve muhabirine Muğlaspor atkısı hediye etti.

Bu haber toplam 577 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.