Hasan Telli

Hasan Telli

Muğla Gazetesi’nin İç Dünyası

Muğla Gazetesi’nin İç Dünyası

Gazetemiz, 21 yıldır yayın hayatında. Objektif ve Muğla’ya taraf olmayı ilke edindiğimizi her fırsatta dile getiriyoruz ki siz değerli okurlarımızın bu anlamda tercihi olduğumuz için de ayrıca onur duyuyoruz. Mesleğinden taviz vermeden tek işi habercilik olanların toplandığı bir kadro ile okuyucularına objektif haberler ve köşe yazıları ile olayları aktaran gazetemiz okuyucularının desteği ile yayın hayatına devam ediyor.

***

Biraz da pek bilinmeyen iç dünyamızdan bahsetmek istiyorum; Gazetemiz; fotoğrafçısından haber muhabirine, köşe yazarından baskı ustasına, dağıtıcısına kadar emeği geçen herkesin heyecanla sizlere sunduğu bir gazetedir. Biz bu işi her gün aynı heyecanla yaparız. Sabah saatlerinde başlayan tatlı koşuşturma akşam saatlerinde gazetenin matbaadan çıkmasıyla bittiğini sansa da herkes işin asıl bitiş saati gazetecinin okuyucuya ulaştığı saattir. Başka bir değişle sabahın erken saatlerinde başlayan tatlı telaş ertesi sabahın erken saatlerinde biter.

***

Ekibimizde genç ve dinamik habercilerimiz, tecrübeli ve şehrin nabzını tutabilen yazarlarımız vardır. Haber alma ihtiyacınızı karşılayabilmek için herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır.

Kin, nefret gibi duygular kapımızdan içeri giremez. Fitne fesatla işimiz olmaz. Egolarımız bizi esir alamaz. İşimizi sevgiyle yaparız, bu küçük ama kocaman dünyamızda birbirimizi severiz. Mustafa İnci’nin muhalefetini, Fatma Deniz’in sakin kimseye kızmayan sürekli gülen yüzü ile “hallederiz”ini, Güzide Kasım’ın ani inişlerini ve çıkışlarını, Kemal Fellahoğlu’nun bitmeyen telefon trafiğini arasında yetiştirdiği yazıları ve farklı bakış açısını, Hayri Topaloğlu’nun her şeyi makine dili ile anlatmasını, Gözde Yağcı’nın sesiz ama bir o kadar da kendinden emin çalışma şekli ile zamanında gelen sıcak kahvelerini, İbrahim Çelik’in sürekli kağıtlardan ve mürekkepten şikayet etmesini, gazetenin okuyucuya ulaşmasında saat merhumu gözetmeden işini yapan Ali Osman Soyan’ın hızını, telaşını severiz. Sevginin ancak severek çoğalacağına inanırız.

Günde en az 5- 6 kez toplanır, değerlendirme ve beyin fırtınası yaparız. Doğrularımız kadar yanlışlarımızı da görür, göremediklerimiz için tekrar çalışırız.

Muğla gazetesi çeyrek asıra yakın bu günlere okurlarının desteğiyle geldi. Özellikle okurlarının teşviki ve yol göstericiliğiyle çok sesliliğin markası oldu. Ekip olarak bizler bir biçimde değişebiliriz ama Muğla Gazetesi okurları var olduğu sürece inanıyoruz ki var olacaktır ve çok sesliliğini sizlerle yaşatmaya devam edecektir.

***

Yaptıklarımızın karşılığına alıyoruz. Gazetemizin ulaştığı her yerde ellerden düşmemesi alıştığımız bir durum aslında. Birde son dönemde büyük bir ivme kazanan internet sitemiz takipçileri ile de gazetemizin ulaşamadığı yerlere ulaşma imkanı buluyoruz. Son bir aylık dönemde de günlük ortalama beş yüz binlere ulaşan ziyaret sayımızla en çok takip edilen haber siteleri arasına da yerimizi aldık. Bu başarıda payı bulunan destek veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki birlikte iyi bir ekibiz…

Bu yazı toplam 958 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Hasan Telli Arşivi
SON YAZILAR