Muğla Hokey takımları gücüne güç kattı

Muğla Hokey takımları gücüne güç kattı
Muğla Hokey takımları pandemi sürecinde gücüne güç kattı. Pandemi sürecinde antrenmanlarına devam eden hokey takımları, Türkiye Şampiyonası ve Süper Lig’e iddialı hazırlanıyor.Sinem KorkmazMuğla’da bulunan ve hokey branşında...

Muğla Hokey takımları pandemi sürecinde gücüne güç kattı. Pandemi sürecinde antrenmanlarına devam eden hokey takımları, Türkiye Şampiyonası ve Süper Lig’e iddialı hazırlanıyor.

Sinem Korkmaz

Muğla’da bulunan ve hokey branşında lider konumunda olan Ege Yıldızları, Köyceğiz Balı ve Muğla Olimpik hokey takımları pandemi sürecinde hız kesmeden antrenmanlarına devam etti. Türkiye Şampiyonası ve Süper Lig’e iddialı hazırlanan takımların Baş antrenörü Serkan Şen, “;Sporcularımızın performansı en az yüzde 70 arttı” dedi.

Hokey Lig takımlarının Baş antrenörü ve Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, “Haftanın 5 günü, günde en az 3 saat yüz yüze antrenmanlarımız 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren devam ediyor. Bu süreç zarfında sporcularımızın performansı en az yüzde 70 arttı. Takımdaki tüm sporcular evlerinden çıktıkları andan itibaren maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak hiçbir yere uğramadan doğru antrenman sahasına geliyorlar. Sahada da tek kullanımlık sular kullanıyoruz. Bu sular içinde buradan Halit Sungur ve Kaltun Madran’a teşekkür ediyorum. Sporcularımız bu dönemde pandemi ile ilgili tüm kurallara uydular. Allaha şükür takımımızda hiç Corona vakasına rastlanmadı ve ülkedeki birçok takım bu süreci evde geçirirken biz sahalardaydık. Bu çalışmalarımızın meyvelerini inşallah yakında yapılacak Türkiye Şampiyonası ve Süper Lig’de alacağımızı umut ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 249 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.