Muğla Hokeyine 1 yıldız adayı daha

Muğla Hokeyine 1 yıldız adayı daha
Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı ve antrenörü Serkan Şen’in hokey sporu ile tanıştırdığı beden eğitimi öğretmeni Mahmut İmren, Yatağan Bozüyük...

Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı ve antrenörü Serkan Şen’in hokey sporu ile tanıştırdığı beden eğitimi öğretmeni Mahmut İmren, Yatağan Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu’nda başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Muğla’ya 2 kez hokeyde Türkiye şampiyonluğu getiren Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu sporcuları çalışmalarına devam ediyor.

Genç sporcu Buse Şahin, Yatağan Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu hokey takımından Milli Takımı giren Elif Bacak ‘ın izinden gidiyor. Yaşıtlarından 1 yıl erken okula başladığı için bu yıl Menteşe Spor Lisesine başlayan yetenekli sporcu, Ege Yıldızları GSK Hokey takımı U16 takımı kadrosuna girdi. Genç Milli takımadayı sporcu Genç sporcu Buse Şahin, haftanın 5 günü Menteşe Kışla Spor Salonunda antrenörler Serkan Şen ve Öner Karakuş ile birlikte antrenman yapıyor.

Buse Şahin, “İlk hedefim şuan bulunduğum U-16 takımında yerimi sağlamlaştırmak. En büyük hedefim ise milli takım kadrosunda yer alabilmek. Hedeflerim doğrultusunda hız kesmeden antrenmanlarıma devam ediyorum. Avrupa’da milli takım forması giymek ve ülkemi temsil etmek benim yaşayacağım en büyük gurur olur. Beni hokeyle tanıştıran Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut İmren’e ve Serkan Şen hocama çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 712 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.