“Muğla Huzurevi Mehter Takımı” Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

“Muğla Huzurevi Mehter Takımı” Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı
Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’inci kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim...

Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’inci kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 85-92 yaş aralığındaki yaşlılardan ve kurum personelinden oluşan Muğla Huzurevi Mehter Takımı ilk gösterisini yaptı.

Neval Çolak Arslan

Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 85-92 yaş aralığındaki yaşlılardan ve kurum personelinden oluşan Muğla Huzurevi Mehter Takımı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları programı kapsamında ilk gösterilerini yaptı.

Kutlamaya, Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, İl Müdür Yardımcısı Kudret Gültaş, Huzurevi Müdürü Bahar Ünlü ve huzurevi personeli katıldı.

Huzurevi yaşlılarından kurulan mehter takımının ilk kez Cumhuriyet Bayramında gösteri yapmasından ayrı bir memnuniyet duyduğunu söyleyen takım kaptanı Metin Uysal, “Gençliğimizden beri özendiğimiz mehter takımını Muğla huzurevinde kurarak milli manevi değerlerimizin gençlere ulaştırılması konusunda farkındalık oluşturmaya çalıştık" dedi.

Huzurevinde kalmakta olan yaşlıların bu girişiminden memnuniyetini dile getiren Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik ise “Mehter takımı kurma fikrinin kısa sürede hayat bulmasını sağlayan tüm yaşlılarımıza personelimize ve huzurevi müdürümüze teşekkür ediyorum" diye konuştu.

On dört günlük vardiya ile çalışan tüm personelin ve ailelerinin büyük bir fedakarlıkla görev yaptığını belirten Bozçelik; yaşlıların, personelin ve tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Bu haber toplam 930 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.