Muğla il başkanlarından tepki

Muğla il başkanlarından tepki
TSK içerisinde bir grup tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimine siyasi partilerin Muğla’da ki il başkanları tepki gösterdi.AK Parti...

TSK içerisinde bir grup tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimine siyasi partilerin Muğla’da ki il başkanları tepki gösterdi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, “Darbe girişimi Allah'ın izni ve halkın desteğiyle püskürtülmüştür. Zavallılar halkı sindiremeyecekler, korkutamayacaklar” dedi.

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, darbe girişimiyle ilgili olarak, “15 Temmuz tarihe Türkiye Cumhuriyeti'nde demokrasiye, özgürlüklere, parlementer sisteme karşı yapılmak istenen darbe girişimi olarak geçti. Ülkemizde darbelerin her türlüsüne karşıyız. Ülkemizde bir daha bu tür olayların yaşanmaması için Ulu Önder Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ve değerlerine, demokrasimize, parlamenter sistemimize, bağımsız hukuk sistemine milletçe sahip çıkmalıyız” diye konuştu.MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ise, konuyla ilgili açıklamaların partisinin genel merkezi tarafından yapıldığını ve yapılacağını söyledi.

Bu haber toplam 840 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.