Muğla, ‘İnsan Ve Toplum’ Kampı’na Ev Sahipliliği Yapıyor

Muğla, ‘İnsan Ve Toplum’ Kampı’na Ev Sahipliliği Yapıyor
14 farklı ilde farklı temalarla eş zamanlı yapılacak olan KYK Tematik Kış Kamplarına Muğla ili, 5. kez ev sahipliği yapıyor. ‘İnsan ve Toplum’ Kampı,...

14 farklı ilde farklı temalarla eş zamanlı yapılacak olan KYK Tematik Kış Kamplarına Muğla ili, 5. kez ev sahipliği yapıyor. ‘İnsan ve Toplum’ Kampı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Milas yurdunda gerçekleşecek. Kampa 6 farklı ilden gelen öğrenciler katılım sağlıyor.

14 farklı ilde farklı temalarla eş zamanlıyapılacak olan KYK Tematik Kış Kamplarına Muğla 5. kez ev sahipliği yapıyor.  ‘İnsan ve Toplum’ Kampı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Milas yurdunda gerçekleşecek. Kampa Elazığ, Konya, Tekirdağ, Karaman, Nevşehir ve Tunceli’den KYK yurtlarında kalan 150 kız öğrenci katılıyor.

20-24 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan kampta alanlarında uzman ünlü isimler gençlere konferans verecek. Muğla’nın tanıtımı amaçlanan programın açılış töreni Milas KYK Yurdunda yapıldı.

Gelen misafirler kamp boyunca geziler, yarışmalar ve birçok sosyal etkinlikle bir arada olacak. Doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleri tanıması amacıyla Milas’ı gezecek olan gençler, farklı faaliyetlerle keyifli vakit geçirecek.

5. kez yapılan kampların tamamına ev sahipliği yapmış olmanın onuru ve sorumluğunu taşıdığını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “İnsan ve Toplum Kampı kapsamında 6 farklı ilden Muğla’ya öğrenciler geldi. 5.si yapılan ve seçim yapılarak verilen kampların tümüne Muğla olarak ev sahipliği yapmanın onurunu yaşıyoruz. İlimizin tanıtımı açısından bu etkinlikleri önemsiyoruz. Kampa Elazığ, Konya, Tekirdağ, Karaman, Nevşehir ve Tunceli illerimizden 150 KYK yurtlarında kalan gencimiz katılacak. Kamp boyunca alanlarında ünlü uzman isimler gençlerimize konferanslar verecekler. Prof. Dr. Yavuz Selvi, Doç. Dr.Tayfun Doğan, Sunucu Pelin Çift, Sunucu Zeynep Bayramoğlu,Yazar Yusuf Kaplan, Yazar Süleyman Ragıp Yazıcılar,Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Bulut, Sanatçı Sedat Anar bizlerle ve misafir gençlerimizle birlikte olacaklar. Kamp boyunca misafir gençlerimiz geziler, yarışmalar ve birçok sosyal etkinlikle misafirlerimiz doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle Milas ilçemizde ve ilimizde unutulmaz bir hafta geçirecekler.  Beşinci kez yapılan kamların tamamına ev sahipliği yapmış olmanın onuru ve sorumluğunu taşıyan tüm ekibimize kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 476 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.