Muğla, karatede yarı finalde

Muğla, karatede yarı finalde
Karate Türkiye Şampiyonası Yıldızlar Ligi Ege Grup Maçları Muğla’da yapıldı. AnaLig Karate Grup maçları büyük mücadelelere ve heyecana sahne oldu.Gençlik...

Karate Türkiye Şampiyonası Yıldızlar Ligi Ege Grup Maçları Muğla’da yapıldı. AnaLig Karate Grup maçları büyük mücadelelere ve heyecana sahne oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2019-2020 sezonu faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Grup Müsabakaları 22-23 Şubat tarihleri arasında Menteşe Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Açılış seremonisine, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, Ege Grubunu temsilen 10 ilden 200'e yakın sporcu, idareci ve antrenörler katılım sağladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tarafından yapıldı.

Menteşe Spor Salonu’nda büyük mücadelelere ve heyecana sahne olan müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara düzenlenen ödül töreni ile madalya ve başarı belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu tarafından takdim edildi.

İlk 6’ya giren takımlar Türkiye Şampiyonası Yarı Finaline gitmeye hak kazandılar. Muğla takımı Erkeklerde 38 puan toplayarak turnuvayı 3, Kızlarda 25 puan toplayarak 5. sırada tamamladı ve yarı final müsabakalarına gitmeye hak kazandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, müsabakalara katılan takımları gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek yarı final müsabakalarında ter dökecek Muğla Takımını ve diğer takımlara başarı dileklerinde bulundu.

Bu haber toplam 448 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.