Muğla MHP’de Hacı Çelik atağı

Muğla MHP’de Hacı Çelik atağı
Muğla MHP’de Hacı Çelik atağıMHP’nin çeşitli kademelerinde görev yapan, 27. Dönem Muğla Milletvekili 2. sıra Milletvekili Adayı Dr. Hacı Çelik,...

Muğla MHP’de Hacı Çelik atağı

MHP’nin çeşitli kademelerinde görev yapan, 27. Dönem Muğla Milletvekili 2. sıra Milletvekili Adayı Dr. Hacı Çelik, partisinin Muğla İl Başkanlığına adaylığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Süleyman Akbulut

İlçe kongrelerini tamamlayan Muğla MHP'de gözler 25 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan il başkanlığı seçimlerine çevrildi. İl kongresi öncesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27. Dönem Muğla’dan 2. sıra Milletvekili Adayı olan Dr. Hacı Çelik, partisinin il başkanlığına adaylığını açıklayarak, sürpriz bir çıkış yaptı.

Adaylığını sosyal medya hesabından duyuran Dr. Hacı Çelik, uzun yıllardır MHP camiasını bürokraside ve siyasette ilkeli, dürüst bir şekilde elinden geldiğince temsil etmeye çalıştığını ifade ederek, “Davamızın her kademesinde görev yapmak benim için bir şereftir” dedi.

Muğla’da MHP bayrağını daha yükseklere çıkarmak için MHP Genel Merkezinin ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın müsaadesi ile MHP Muğla İl Başkanlığına adaylığını kamuoyu ile paylaşmak istediğini ifade eden Çelik, şunları söyledi:

Teşkilatlarımızın birlik ve beraberliği bizim ilk önceliğimiz olup, davamızın her neferi bizim öz kardeşimizdir. Bu demokratik yarışta kazanan Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır, Muğla olacaktır. Allah utandırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. Saygılarımla.”

Dr. Hacı Çelik kimdir?

Hacı Çelik, 1961 yılında doğdu. 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Muğla Bölgesi, 2'nci sıradan milletvekili adayıdır. 1978 yılında Kırşehir’de sınıf öğretmenliği yapan Hacı Çelik, 1986-96 yılları arasında Köyceğiz Devlet Hastanesi'nde doktor olarak görev yaptı. 57. Hükümet Döneminde Sağlık Bakanlığında Genel Müdür olarak hizmet etti.

Bu haber toplam 3386 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.