Muğla Polisinden 2. Kütüphane

Muğla Polisinden 2. Kütüphane
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde geçtiğimiz günlerde teşhir edilmesine başlanılan Polis Amca isimli...

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde geçtiğimiz günlerde teşhir edilmesine başlanılan Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinden sonra şimdi de 10 Nisan Polis isimli 2. kütüphanenin teşhir edilmesine başlanıldı.

Bilindiği gibi Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde geçtiğimiz günlerde Dumlupınar İlkokulu 'nda Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinin teşhir edilmesine başlanılmıştı. Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Dumlupınar İlkokulu Müdürlüğü ile ortaklaşa Dumlupınar İlkokulu hizmet binasında teşhir edilmekte olunan çocuk kütüphanesi ile Polis vatandaş işbirliğinin dolayısıyla da devlet vatandaş işbirliğinin en üst seviyeye taşınması amaçlanmış, kütüphaneye destekler de aralıksız gelmeye başlamıştı. Bu kez de 10 Nisan Polis isimli 2. kütüphanenin teşhir edilmesine başlanıldı.

Muğla Emniyet Müdürlü ğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Mente şe İlçe Milli Eğitim Müdür lüğü İMKB İlköğretim Okulu Müdürlüğü ile ortaklaşa İMKB İlköğre tim Okulu hizmet binasın da kütüphane teşhir edilecek. Dileyen vatandaş larımız güncelliğini kaybetmemiş kitap, dergi, ansiklopedi ve benzeri doneleri teşhir edilmekte olunan 10 Nisan Polis isimli kütüphanede öğrencilerin okumasına sunulmak üzere kütüpha neye hibe edebilecekler.

Bu haber toplam 727 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.