Muğla Polisinden Anlamlı Etkinlik

Muğla Polisinden Anlamlı Etkinlik
Muğla Polisi Kan Bağışı Kampanyası düzenliyor. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı 'nın 173. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Türk Kızılayı ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenliyor....

Muğla Polisi Kan Bağışı Kampanyası düzenliyor. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı 'nın 173. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Türk Kızılayı ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenliyor. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ile Türk Kızılayı'nın ortaklaşa düzenleyecekleri kan bağışı kampanyası 9 Nisan 2018 günü10.00 ile 18.00 saatleri arasında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleştirilecek. Kan bağışı kampanyasına gönüllü olarak kan bağışında bulunmak isteyen Muğla İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli personelin yanısıra vatandaşlar da katılabilecekler.

Bilindiği gibi yapılan bağışları, kan bekleyen kişilerin hayatlarını kurtarmasının yanı sıra kan veren  kişinin kendi sağlığı açısından da yaşamsal önem taşıyor. Kan bağışında kan hücreleri yenileniyor, bu da daha sağlıklı ve daha güçlü bir vücuda sahip olunmasını sağlıyor. Uzmanlar yetişkin kişilerin yılda en az 2 defa kan vermelerinin kendi vücutlarının yenilenmesinde son derece önemli olduğunu vurguluyor.

Bu haber toplam 555 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.