Muğla Sahne Tiyatro Derneği’nden Tiyatro Söyleşisi

Muğla Sahne Tiyatro Derneği’nden Tiyatro Söyleşisi
Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği oyuncuları Kanuni Sultan Süleyman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler ile buluştu. Tiyatronun önemi ve kişisel gelişimdeki etkileri ile ilgili çalışma yapan Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği...

Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği oyuncuları Kanuni Sultan Süleyman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler ile buluştu. Tiyatronun önemi ve kişisel gelişimdeki etkileri ile ilgili çalışma yapan Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği oyuncuları öğrencilerle söyleşi yaptı.

Öğrencilerin tiyatroya ilgili olduğunu belirten Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği Yönetmeni Utkan Özüpak; “ Kanuni Sultan Süleyman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencileri ile söyleşinin dışında küçük bir atölye çalışması da yaptık. Küçük tiratlar sergiledik. Öğrencilerimize tiyatronun bize katkılarını anlattık. Hangi meslekten olursanız olun bu sanatı hobi olarak yapmanın insanı mutlu ettiğini anlattık. Harika bir zaman geçirdik. Bizleri davet eden Kanuni Sultan Süleyman Lisesi Müdürü’ne ve öğretmenlerine sonsuz teşekkür ederiz.” Dedi.

Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği Yönetmeni Utkan Özüpak aynı zamanda Kanuni Sultan Süleyman Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ve öğretmenlerini 23 Mart Cumartesi günü Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan  ‘İstanbul Ağlarken’ adlı iki perdelik dram oyununa davet etti.


Bu haber toplam 699 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.