Muğla takımlarının kayıp haftası

Muğla takımlarının kayıp haftası
Profesyonel liglerde mücadele eden Muğla temsilcisi takımlarımız Muğlaspor, Fethiyespor ve Bodrumspor haftayı puansız kapatarak, taraftarlarını üzdü.Spor...

Profesyonel liglerde mücadele eden Muğla temsilcisi takımlarımız Muğlaspor, Fethiyespor ve Bodrumspor haftayı puansız kapatarak, taraftarlarını üzdü.

Spor Servisi

Muğla ili temsilcisi futbol takımları olan Muğlaspor, Fedthiyespor ve Bodrumspor haftayı sıfır çekerek kapattı.

Muğla’nın 2. Ligdeki tek temsilcisi olan ve Kırmızı Grup’ta mücadele veren Bodrumspor kendi evinde ağırladığı Eyüpspor’a 1-2 mağlup oldu.

  1. 3.ligdeki iki temsilcimiz Muğlaspor ve Fethiyespor’da durum değişmedi.
  2. 4.Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Fethiyespor deplasmanda Tekirdağspor’a 2-1 mağlup olmaktan kurtulamazken, geride kalan 4 haftada sadece Sultanbeyli deplasmanından 1 puan çıkarabilen 3. Lig 4. Grup temsilcimiz Muğlaspor ise, kendi sahasında misafir ettiği 1954 Kelkit Belediyespor’a 0-1 mağlup olarak, taraftarlarını bir kez daha üzdü.

Bu sonuçlardan sonra Muğla takımlarından 2. Lig temsilcimiz Bodrumspor grubunda topladığı 3 puanla 13’ncü sırada yer alırken, 3. Lig 2. Grup Temsilcimiz Fethiyespor 6 puanla 8’nci, 3. Lig 4. Grup temsilcimiz Muğlaspor ise, elde ettiği 1 puanla 15’nci sıraya geriledi.

Bu haber toplam 1104 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.