Muğla Tarihi ve Kültürü 100 Yaş Evinde Anlatıldı

Muğla Tarihi ve Kültürü 100 Yaş Evinde Anlatıldı
SİNEM KARAKAYA- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde her hafta farklı etkinlikler gerçekleştiriliyor. Yaşlılar sosyal hayata katılması ve kültürel anlamda bilgi birikimlerini arttırmak amacıyla farklı kültür sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Yaşadıkları şehrin kültürel dokusunu ve değerlerinin anlatımı yapıldığı söyleşide üyeler kültürel değerlerin sahip çıkıldığı bu tür faaliyetlerden mutluluklar duyduklarını ifade ettiler. Gün içerisinde oturumlar halinde düzenlenen söyleşi programda koordinasyon Muğla Sanatseverler Derneği Başkanı Sadettin Özbek tarafından yapıldı.

Nilüfer Caner 100 Yaş Evinin açıldığında bugüne kadar 168 farklı kültür sanat etkinlikleri ile üyelerin kişisel sosyal gelişimlerine katkı sağladığı ve bu tür etkinliklerinden memnuniyetlerini dile getiren üyeler Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e teşekkür ederek kültürel etkinliklerin devam etmesini istediklerini belirttiler.

Bu haber toplam 538 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.