Muğla Turizm Müdürü tutuklandı

Muğla Turizm Müdürü tutuklandı
Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü V Ç rüşvet aldığı iddiasıyla polis ekipleri tarafından makamında önceki gün gözaltına alınmıştı. Kaçakçılık...

Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü V Ç rüşvet aldığı iddiasıyla polis ekipleri tarafından makamında önceki gün gözaltına alınmıştı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde sorgusu tamamlanan V Ç savcılığa sevk edildi. Turizm İl Müdürü savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Muğla Düğerek E Tipi Kapalı Ceza evine gönderildi.

Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü V Ç Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince rüşvet aldığı iddiasıyla önceki gün öğle saatlerinde makamında gözaltına alındı. İddiaya göre Marmaris’te su sporları işletmecisi M.Y ruhsat yenilemek üzere Kültür ve Turizm il Müdürlüğüne geldi. Ancak müdür Ç kendisinden rüşvet istedi. Bunun üzerine M.Y polise giderek durumu anlattı. Polis tarafından önceden seri numaraları alınmış paralar belirlendi. Seri numaraları alınmış paralar M.Y’ye teslim edildi. Tekrar kuruma geri dönen M.Y istenen rüşveti verdi. Daha sonra Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü V Ç rüşvet aldığı iddiasıyla makamında gözaltına alındı.

Önceki gün saat 12.15 sıralarında makamında gözaltına alının V.Ç daha sonra sorgulanmak üzere  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Geceyi KOM şubede geçiren V.Ç gündüz saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra savcılığa sevk edildi.

Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü V.Ç. savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Müdür V.Ç. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Muğla Düğerek E Tipi Kapalı ceza evine gönderildi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 1124 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.