Muğla Ülkü Ocakları “ Bilgetürk Atatürk ” Fotoğraf Sergisini Açtı

Muğla Ülkü Ocakları “ Bilgetürk Atatürk ” Fotoğraf Sergisini Açtı
Muğla’nın Menteşe İlçesi  Kötekli Mahallesinde,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümü nedeniyle Ülkü Ocakları Muğla İl...

Muğla’nın Menteşe İlçesi  Kötekli Mahallesinde,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümü nedeniyle Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı Üniversite Birimi tarafından düzenlenen “Bilgetürk Atatürk ” konulu fotoğraf sergisi açıldı. Yaklaşık 30 fotoğrafın yer aldığı sergi vatandaşlar ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Muğla Ülkü Ocakları Üniversite Biriminin hazırladığı, Atatürk’ün doğumundan ölümüne yaklaşık 30 fotoğraf ile çeşitli görsellerin yer aldığı serginin açılışı Kötekli Mahallesi Yoğurtçu Parkında gerçekleştirildi.  Anı defterine duygularını kaleme döken misafirler daha sonra sergi alanını gezdiler. Sergiye, Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel, MHP Büyükşehir Meclis Üyesi Selim Bağcıoğlu, MHP Menteşe İlçe Başkanı Cengiz Can,  Geçmiş Dönem Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Ruhi Özkan, parti yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Vefatının 81.Yılında Büyük Önder Atatürk’ü bir kez daha sevgi ve saygıyla andıklarını dile getiren Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Burak Demirel , “10 Kasımların Atatürk’ün 57 yıllık hayatını, mücadelesini, milletimize kazandırdıkları ve kazandırmak istediklerini doğru anlama bakımından önemi büyüktür. Dünyanın hasta adam muamelesi yaptığı ve Türk varlığını yok etmek istediği dönemde genetik kodlarının devreye girmesi, Türklük gurur ve şuuru ile bütün şer cephesine yeniden Türk’ü hatırlatan kişi gerçek bir Türk Milliyetçisi olan Mustafa Kemal Atatürk’tür. Liderimiz Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin de ifade ettiği gibi “Mustafa Kemal Atatürk önce devlet kuran Milliyetçi bir mimar, milli bir mihverdir.” Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 81.Yılında büyük önder Atatürk’ü bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyoruz, Programda emeği geçen başta Üniversite başkanımız Çağlar Budak kardeşime ve teşkilatımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum, dedi.

Bu haber toplam 531 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.