Muğla Ülkü Ocakları esnafların Ahilik Haftasını kutladı

Muğla Ülkü Ocakları esnafların Ahilik Haftasını kutladı
Muğla Ülkü Ocaklarıi, Ahilik haftası kapsamında Muğla’da bulunan esnaflara içerisinde Ahilik Haftası kutlama mesajının da yer aldığı siftah zarflarını...

Muğla Ülkü Ocaklarıi, Ahilik haftası kapsamında Muğla’da bulunan esnaflara içerisinde Ahilik Haftası kutlama mesajının da yer aldığı siftah zarflarını esnafa dağıttı.

Sinem Korkmaz

Muğla Ülkü Ocakları, Ahilik haftası nedeni ile sabahın ilk ışıklarıyla beraber il genelinde eş zamanlı olarak, içerisinde Ahilik Haftası kutlama mesajının da yer aldığı siftah zarflarını esnafa dağıttı.

Muğla Ülkü Ocakları, Ahilik Haftasında farkındalık oluşturmak amacıyla, ilçelerle birlikte eş zamanlı olarak yaklaşık bin esnafa, içerisinde Ahilik Haftası kutlama mesajının da bulunduğu siftah zarflarını, dükkan kapılarının altından içeriye bıraktı. İşyerlerini açan esnaflar, kapının altından bırakılan zarfı görünce şaşkınlık içerisinde kaldı. Çok sayıda esnaf, zarfın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak Muğla Ülkü Ocaklarına teşekkür etti.

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel koordinesinde, esnafa ‘’Dik baş, Tok karın, Mutlu yarın! Siftah bizden, bereket Allah’tan’ sloganıyla dükkan kepenklerine zarf içinde siftah parası ile Ahilik Haftası Kutlama Mesajı bırakan ülkücü gençler bu davranışları ile hem farkındalık yarattı, hem de zor günler geçiren esnafı sevindirerek, moral verdi.

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, “ahilik geleneğini yaşatmak ve esnafın yanında olduklarını belirtmek için düzenledikleri etkinlikte kendilerine güç veren il yöneticileri, ilçe ocak başkanları ve ilçe ocak yöneticilerine ve bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

“MUĞLA ÜLKÜ OCAKLARI OLARAK HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDA”

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, “Düzgün ve helal kazancın peşinde olan esnaflarımız yollardır ahilik kültürünün yaşam tarzıyla hareket etmişlerdir. Kültürümüzü yaşatmak adına önemli rol oynayan esnaflarımız ile olan birlik ve beraberliğimiz bizler için hassasiyetle üstene düştüğünüz bir durumdur. Muğla Ülkü Ocakları olarak her zaman esnafımızın yanında, kültür ve değerlerimizi yaşatmak adına en ön safta yerimizi alacağız. Bu anlamda tüm esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın Ahilik Haftasını gönülden kutluyor, Hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 471 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.