Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel’in Eğitim Hayatı

Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel’in Eğitim Hayatı
Burak Demirel Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı. 1993 Ankara doğumlu. Lise çağlarında toplulukla tanışan Demirel’in eğitim öyküsü Muğla Ülkü Ocakları...

Burak Demirel Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı. 1993 Ankara doğumlu. Lise çağlarında toplulukla tanışan Demirel’in eğitim öyküsü Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na dayanıyor. 2012 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda Radyo ve Televizyon okumaya başlayan Demirel, 5 yılsonunda mezun oluyor. Daha sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nü bitirerek ikinci öğretimini tamamlıyor.

Radyo Televizyon ve Gazetecilik Bölümlerinin Türkiye için önemli bir bölüm olduğunu ifade eden Burak Demirel; “ İnsanların, konuların ve halkı medyaya ulaşıp çözüme kavuşması adına çok güzel entegre edilmiş bir iletişim sistemi. Türkiye’de hiç bitmeyecek bir meslek. Bu bölümü okuyacak öğrenciler için, teknoloji çağında yaşıyoruz. Bizde Ülkü Ocakları olarak iletişime çok önem gösteriyoruz. İletişim ve bilişimi gelenek ve göreneklerimize entegre edebildiğimiz sürece kesinlikle önerebileceğimiz bir bölüm.” diyerek öğrencileri Muğla’ya davet ediyor.

Bu haber toplam 3764 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum