Muğla Ülkü Ocakları Sokak Hayvanlarına Şefkat Eli Uzattı

Muğla Ülkü Ocakları Sokak Hayvanlarına Şefkat Eli Uzattı
SİNEM KARAKAYA- Muğla Ülkü Ocakları, "Kaba Can Kat" sloganıyla yürüttükleri sosyal proje kapsamında, sokak hayvanları için belirli bölgelere su ve mama...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Ülkü Ocakları, "Kaba Can Kat" sloganıyla yürüttükleri sosyal proje kapsamında, sokak hayvanları için belirli bölgelere su ve mama bıraktı.

Muğla’da havaların iyice soğumasıyla birlikte sokak hayvanları için "Kaba can kat" sloganiyla hareket eden Muğla Ülkü Ocakları, Menteşe sokaklarında sokak hayvanları için su, mama ve kapalı bir barınak koydu.

Ülkücü gençler,  çevredeki esnaf ve vatandaşlardan da bu konuda duyarlı olmaları, kapların sürekli dolu olması hususunda destek isteyerek vatandaşları kapılarının önlerine yiyecek ve su bırakmaya davet etti.

Sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde sokak hayvanları için  proje başlattıklarını belirten Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel; “Kaba can kat sloganıyla Muğla Ülkü Ocakları olarak bir sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde çevre ve sokak hayvanları için şehrin belirli noktalarına su, mama be yuva kapları koyduk. Onlar hayatımızın önemli bir parçası. Zorlaşan şehir hayatı onları da etkiliyor. Su ve mamaya ulaşımları gittikçe zorlaşıyor. Şehrimizin güzel insanlarına evlerinin önlerine bir kap su, bir kap da mama bırakmalarını rica ediyorum. Onlar, bize emanet. Onlar her zaman bizimle" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 590 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.