Muğla Ülkü Ocakları Türkiye Şampiyonasında

Muğla Ülkü Ocakları Türkiye Şampiyonasında
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından Türkiye geneli başlatılan Bozkurt’lar Futbol Turnuvası Ege bölgesinde 25 Ocak Cumartesi...

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından Türkiye geneli başlatılan Bozkurt’lar Futbol Turnuvası Ege bölgesinde 25 Ocak Cumartesi günü İzmir Ülkü Ocakları ile başladı. Maçlarda galip gelen Muğla Ülkü Ocakları, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

SİNEM KARAKAYA

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından Türkiye geneli başlatılan Bozkurt’lar Futbol Turnuvası Ege bölgesinde 25 Ocak Cumartesi günü İzmir Ülkü Ocakları ile başladı. Bölge maçlarında ilk olarak İzmir Ülkü Ocakları ile eşleşen Muğla Ülkü Ocakları, mücadeleden 9-8 galip geldi. 26 Ocak Pazar günü devam eden maçlarda Aydın ve Manisa ile maçlarını sürdüren Muğla Ülkü Ocakları bir kez daha galip gelerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Üst üste her dalda bölge olarak Final yarışmalarına Ankara’ya gitmeyi başaran Muğla Ülkü Ocakları daha öncesinde yine Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından gerçekleşen, Türk Cihan Hakimiyeti Mefkuresi eserinin bilgi yarışmasında tüm bölgede üstün gelerek, Ankara’da gerçekleşen Final yarışmasına hak kazanıp, Türkiye 4. olarak Muğla’yı temsil etmişti.

Başarılı projelere imza atan Muğla Ülkü Ocakları, Türkiye Şampiyonası maçında galip gelecekleri takdirde resmi olarak futbol kulübü kurup, bölgesel turnuva maçlarını devam ettirerek profesyonel olarak maçlara katılmayı hedefliyor.

Bu haber toplam 582 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.