Muğla Ülkü Ocakları yeni binasında

Muğla Ülkü Ocakları yeni binasında
Muğla Ülkü Ocakları yeni hizmet binasının açılışı 20 Şubat Perşembe günü açılışı yapılacak.Sinem KarakayaMuğla Ülkü Ocakları yeni hizmet...

Muğla Ülkü Ocakları yeni hizmet binasının açılışı 20 Şubat Perşembe günü açılışı yapılacak.

Sinem Karakaya

Muğla Ülkü Ocakları yeni hizmet binasında hizmet verecek. Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Başkan Burak Demirel'in göreve gelmesi ile yeni bir hizmet binasına kavuşan Muğla Ülkü Ocakları, yeni binasının açılışını yapmaya hazırlanıyor.

Muğla’nın merkez Menteşe ilçesi Emirbeyazıt Mahallesi Recai Güreli Caddesinde bulunan yeni hizmet binası, 20 Şubat Perşembe günü saat 14:00’da açılacak.  Açılış programına hazırlıklarına başlayan Ülkü Ocakları, eğitimlerine kaldıkları yerden devam edecek.

Oldukça modern bir hizmet binasına kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Burak Demirel,  “Çok şükür yeni binanıza taşındık. Neredeyse tüm eksikliklerimiz tamamlanmış durumda. Ocağımıza gelen misafirlerimiz ocağımıza adeta hayran kalarak, bizimle birlikte bu sevince ortak oluyor.  Biliyorsunuz yıllardır Ülkü Ocakları Muğla'da bir mülk özlemi çekiyordu. Göreve geldiğim gün sağ olsunlar, yönetimde bulunan dava arkadaşlarım omuz omuza verip bir adım atarak Ülkü Ocaklarımıza yeni bir hizmet binası elde ettirdiler. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Bu şehrin ocağı, Vatan diye çarpan yüreklerin kutlu otağı, çağın erenlerinin piştiği dergâhı, Muğla Ülkü Ocakları” dedi.

Bu haber toplam 898 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.