Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi’ni ziyaret

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi’ni ziyaret
Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü  ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü İl Spor Merkezi Hokey takımları  Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi’ni ziyaret.Sinem KorkmazEge Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Serkan...

Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü  ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü İl Spor Merkezi Hokey takımları  Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi’ni ziyaret.

Sinem Korkmaz

Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen ile birlikte İl Spor Merkezleri Hokey takımı sporcuları Uluslararası Gençlik Merkezini ziyaret ettiler.

Ziyarette sporcuları karşılayan MuğlaUluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Tavas ve Gençlik Liderleri, sporculara gençlik merkezinin faaliyetleri ile ilgili bilgi verdiler.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hokey Antrenörü Serkan Şen, “Bundan böyle gençlik merkezini sporcularımızın maç analizleri ve gençlik merkezlerinin yapmış olduğu proje faaliyetleri için sık sık ziyaret gerçekleştireceğiz, desteği için Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Tavas’a teşekkür” ediyorum diye konuştu.

Bu haber toplam 511 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.