Muğla Vali Yardımcılarının görevi değişti

Muğla Vali Yardımcılarının görevi değişti
Muğla Vali Yardımcılarının görevi değişti.Haber MerkeziMuğla Vali Yardımcılarının görevlerinde değişikliğe gidildi. Bu kapsamda;Fethi Özdemir:...

Muğla Vali Yardımcılarının görevi değişti.

Haber Merkezi

Muğla Vali Yardımcılarının görevlerinde değişikliğe gidildi. Bu kapsamda;

Fethi Özdemir: Cumhurbaşkanlığı bağlı kurum ve kuruluşlar, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Adalet Bakanlığı, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar, ilçe Kaymakamlıkları, vali tarafında verilecek diğer görevler

Caner Yıldız: İçişleri Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruşlar ile valilik birimleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar, Sağlık Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar, Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve idari kurumları, ilçe Kaymakamlıkları, vali tarafından verilecek diğer görevler.

Mehmet Suphi Olcay: İçişleri Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar ile valilik birimler, Milli Savunma Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar,  Valilik harcama yetkililiği, ilçe Kaymakamlıkları, vali tarafından verilecek diğer görevler.

Baha Başçelik: İçişleri Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar ile valilik birimler, Kültür ve Turizm Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve idari kurumları, ilçe Kaymakamlıkları, vali tarafından verilecek diğer görevler.

Ayhan Yazgan: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar, Hazine ve Maliye Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar, Dışişleri Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar, Tarım ve Orman Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar, Ticaret Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar, ilçe Kaymakamlıkları, vali tarafından verilecek diğer görevler.

Onur Kökçü: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve idari kurumları, Milli Eğitim Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar, Ticaret Bakanlığı ana hizmet birimleri, bağlı ve ilgili kuruluşlar, ilçe Kaymakamlıkları, vali tarafından verilecek diğer görevlerden sorumlu olarak görevlendirildi.

Bu haber toplam 1043 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.