Muğla Valiliğinden "Dolandırıcılık" Uyarısı

Muğla Valiliğinden "Dolandırıcılık" Uyarısı
Muğla'da, kendilerini telefonda Valilik yetkilisi olarak tanıtan bazı kişilerin, çeşitli gerekçeler göstererek özellikle tekerlekli sandalye talep etmek...

Muğla'da, kendilerini telefonda Valilik yetkilisi olarak tanıtan bazı kişilerin, çeşitli gerekçeler göstererek özellikle tekerlekli sandalye talep etmek suretiyle yardım talebinde bulundukları uyarısı yapıldı.

Sinem Karakaya

Muğla Valiliği, son zamanlarda Valilik yetkililerinin isimlerini kullanarak sivil toplum kuruluşlarından çeşitli gerekçeler göstererek özellikle tekerlekli sandalye talep etmek suretiyle yardım talebinde bulunan kişilere karşı vatandaşları uyardı.

Muğla Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Son zamanlarda Muğla Valiliği yetkililerinin isimleri kullanılarak, art niyetli kişi ya da kişilerin iş adamlarından ve sivil toplum kuruluşlarından çeşitli gerekçeler göstererek özellikle tekerlekli sandalye talep etmek suretiyle yardım talebinde bulundukları öğrenilmiştir. Valiliğimizin ve herhangi bir kamu kurumunun veya yöneticisinin adını kullanarak telefon vb. yöntemlerle yardım toplamaya çalışan kişilere hiçbir şekilde itibar edilmemesi ve vatandaşlarımızın durumu gecikmeksizin güvenlik birimlerine bildirmeleri gerekmektedir”  denildi.

Bu haber toplam 788 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.