Muğla Valiliği’nden önemli uyarı

Muğla Valiliği’nden önemli uyarı
Son günlerde telefonda kendisini Sağlık Bakanlığı yetkilisi olarak tanıtıp, 65 yaş üstü kişileri arayarak kendilerini polis, asker, savcı şeklinde...

Son günlerde telefonda kendisini Sağlık Bakanlığı yetkilisi olarak tanıtıp, 65 yaş üstü kişileri arayarak kendilerini polis, asker, savcı şeklinde tanıtarak banka bilgilerini almaya çalışan kişilere karşı Muğla Valiliği uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, bu tür kişilere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

Haber Merkezi

Muğla ValiliHği, son günlerde telefonda kendisini Sağlık Bakanlığı yetkilisi olarak tanıtıp, 65 yaş üstü kişileri arayarak kendilerini polis, asker, savcı şeklinde tanıtarak banka bilgilerini almaya çalışan kişilere karşı uyarıda bulunarak, vatandaşlara bu tür kişilere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Son günlerde; Kötü niyetli bazı kişiler Telefonda kendisini Sağlık Bakanlığı yetkilisi olarak tanıtıp evlerinizde 65 yaş ve üzeri yaşayan olup olmadığını, şayet varsa kendilerini hafta sonu sokağa çıkma yasağı izni hakkında bilgi vermek istediklerini söyleyerek aldıkları telefon numaralarından 65 yaş üstü kişileri arayıp kendilerini Polis Asker Savcı şeklinde tanıtarak banka bilgilerini almaya çalıştıkları bilgisi Valiliğimize ulaşmıştır. Bu tür kişilere itibar edilmemesi ve ivedilikle Emniyet ve Jandarma (155–156) Birimlerine bilgi verilmesi gerekmektedir.”

Bu haber toplam 778 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.