Muğla Valiliğinden TOKİ Açıklaması

Muğla Valiliğinden TOKİ Açıklaması
MUSTAFA İNCİ- Muğla’ya yapılacak olan bin 106 adet ikinci etap TOKİ konutlarıyla ilgili Muğla Valiliği tarafından sosyal medya üzerinden bir açıklama...

MUSTAFA İNCİ- Muğla’ya yapılacak olan bin 106 adet ikinci etap TOKİ konutlarıyla ilgili Muğla Valiliği tarafından sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınlandı. Valilik tarafından yapılan açıklamada “İlimiz Menteşe ilçesinde TOKİ konutlarının başvuruları henüz başlamamış olup, an itibarı ile Valiliğimize TOKİ tarafından bu yönde bir yazı ulaşmamıştır. Başvurular başlamadan önce TOKİ (www.toki.gov.tr) ve Valiliğimizce (www.mugla.gov.tr ve Valiliğimiz sosyal medya hesaplarından ) Başvuru Şartları, İstenilen belgeler ve Başvuru yerinin bilahare duyuracağını, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Valiliğimizce yapılacaktır” denildi.

700 günde teslim edilecek

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Muğla’nın Menteşe ilçesine yapılacak olan bin 106 adet konut, 32 ticaret merkezi ve 3 caminin yer teslimi yapıldı. Emirbeyazıt Mahallesi 383 ada, 211 parselde yapılacak toplu konutların yüklenici firmalığını AL-BA Yapı İnşaat Beton Sanayi Nakliyat Limited Şirketi aldı. Bin 106 adet konut, 32 ticaret merkezi ve 3 caminin toplam maliyeti 147 milyon 554 bin liraya mal olacak. TOKİ’nin yer teslimi 9 Haziran günü yapıldı. TOKİ konutları yer tesliminden itibaren 700 gün içerisinde bitirilmiş olacak.

Bu haber toplam 2821 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.