MUĞLA VALİSİ ORHAN TAVLI YARALILARI ZİYARET ETTİ

MUĞLA VALİSİ ORHAN TAVLI YARALILARI ZİYARET ETTİ
Muğla'da tur otobüsü ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 55 kişi yaralandı. Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek yaralıları ziyaret etti, yakınları ile...

Muğla'da tur otobüsü ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 55 kişi yaralandı. Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek yaralıları ziyaret etti, yakınları ile görüştü.

Bodrum'dan aldığı Ukraynalı turistleri Denizli'ye götüren Aziz Çağlar yönetimindeki 01 ETE 48 plakalı tur otobüsü, Muğla-Denizli kara yolu Yaraş mevkisinde karşı şeride geçerek, Cihan Duran idaresindeki 48 AAY 328 plakalı öğrenci servisiyle çarpıştı.

Tarlaya devrilen otobüsün sürücüsü Çağlar, kaza yerinde yaşamını yitirdi. Otobüs ve öğrenci servisinde bulunan 55 kişi yaralandı.

Çağlar'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Öğrenci servisinde bulunan 16 kişi ayakta tedavi edildi. Diğer yaralılar Muğla ve Denizli'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Muğla-Denizli kara yolunda bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlanan ulaşım araçların kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek yaralıları ziyaret etti, yakınları ile görüştü.

Başhekim Turhan Toğan'dan yaralılar ve durumu ağır olan hastalar hakkında da bilgi alan Tavlı, Acil Serviste müşahede altında tutulan yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bu haber toplam 334 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.