MUĞLA YAYIN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

MUĞLA YAYIN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Muğla Matbaacılık ve Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki Muğla Gazetesi’nin muhabirlerinden Sinem Korkmaz ve Getir Muğla Bayisi İşletme sahibi Okan Kaplan, Denizli Lara Garden Düğün Salonu’nda yapılan muhteşem...

Muğla Matbaacılık ve Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki Muğla Gazetesi’nin muhabirlerinden Sinem Korkmaz ve Getir Muğla Bayisi İşletme sahibi Okan Kaplan, Denizli Lara Garden Düğün Salonu’nda yapılan muhteşem törenle dünya evine girdi.

Muğla Matbaacılık ve Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki Muğla Gazetesi’nde 2 yıl muhabirlik yapan, daha sonra kadrosu Muğla Haber Gazetesi’ne alınan Sinem Korkmaz, Getir Muğla Bayisi İşletme sahibi Okan Kaplan ile evlendi.

Denizli Lara Garden Düğün Salonu’nda yapılan muhteşem törenle hayatını birleştiren genç çifti, sevenleri yalnız bırakmadı. Yalova ve Muğla’dan çok sayıda davetli katıldı.

Korkmaz ve Kaplan ailelerinin mutlu günün de bir de damat Okan Kaplan’ın kardeşi Umut Ege Kaplan’ın doğum günü dolayısıyla pasta kesildi. Pastanın üzerinde “Kızlar, abim evlendi diye üzülmeyin, ben büyüdüm” yazması davetlileri gülümsetti.

Sinem ve Okan çifti, pasta merasimi ve takı töreninin ardından doyasıya eğlendi.

Bu haber toplam 1202 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.